L’ENUNCIAT, de Josep-Ramon Bach

Títol: L’enunciat
Autor: Josep-Ramon Bach
Pàgines: 128
Col•lecció: Alabatre, 32
ISBN: 978-84-938583-5-3
Preu: 13 euros

Josep-Ramon Bach (Sabadell, 1946). Poeta, narrador i dramaturg. Segons l’editor i crític Manuel Costa: “Bach és un illot solitari dins la poètica catalana, allunyat de tots els ismes, dels grupuscles i de les més acreditades escoles, conrea la ironia i la tendresa en un viatge impossible cap a una felicitat imaginada que el lector estima i agraeix.”

Ha publicat 23 llibres entre els que destaquem els que fan referència al mite personal de Kosambi: Ploma Blanca (Poesia Oral Africana), L’Ocell Imperfecte (Premis de la crítica Serra d’Or i Cavall Verd), Viatge al cor de Li Bo i Kosambi, el Narrador, així com Viatge per l’Àfrica i El Gos poeta, escrits per a infants. Entre els més recents, tres llibres de poemes: Reliquiari, El laberint de Filomena (Premi Cadaqués a Rosa Leveroni) i Versions profanes. I dos llibres de teatre: Diàlegs Morals sobre la Felicitat (Premi Recull) i La Dama de Cors se’n va de Copes (Premi Lluís Solà).

A L’enunciat, tota la saviesa poètica de Bach, i part de la vital, es manifesten en un format suposadament aforístic que amaga un delicat viatge a través de la ironia, a voltes disfressada de sentència, a voltes carregada d’una lírica de vegades delicada i altres vegades epigramàtica, que passa per les reflexions sobre la pròpia creació per escampar-se cap al món de l’art en general, sense oblidar que hi ha coses que potser s’escapen a la poesia però que també mereixen, o permeten, el comentari aforístic que les acosta a la visió crítica del creador.

Ens trobem, doncs, davant d’un llibre d’aforismes i sentències, de reflexions poètiques, que va disfressat de no-poesia, però que no pot evitar la seva essència poètica, esdevenint alhora diversió i sensació, també camí de reflexió, per al lector que, perdent-s’hi, s’hi trobi.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
udemy free download
download intex firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
lynda course free download

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter