POP FICTION, de Toni Gol

Alabatre 68_ok

Títol_ Pop Fiction
Autor_ Toni Gol Roca
Col·lecció_ alabatre, 68
Pàgs_ 88
PVP_ 13€
ISBN_ 978-84-944330-9-2

Toni Gol Roca (Gironella, 1960). Iniciats els estudis de filologia hispànica i d’història va emprendre la recerca sobre el carlisme durant la dècada dels vuitanta, tasca que segueix compaginant amb la prehistòria, les ciències religioses i la literatura. Dinamitzador cultural, organitza itineraris històrics i literaris i imparteix xerrades, conferències, seminaris i tallers de poesia i d’oratòria poètica, tasques que compagina amb la seva feina com a guia històric i cultural.
Ha publicat Acteón descubre a Diana en su baño (Premi Antoni Rovira, 1985), Enamorat de Wendy D. (Premi Goleta i Bergantí, 1990), Peter lluitant a la roca de la calavera (Premi l’Espurna del Clot, 1996), La tercera conjuració. La revolta carlista i la tercera guerra civil a Berga i comarca (1872-1876) (Premi Pinós i Mataplana, 1987) i Haikus del Pedraforca (2013). Ha estat guanyador, també, del premi de poesia Josep Fàbregas i Capell amb El nen i la penombra del bosc sobre el riu (1995) i Policromia (1998).
Pop Fiction és un retorn disfressat de pulp. Després d’anys de preguntar-nos, on é Tonigol?, l’anagogia romàntica i eròtica d’aquell Manero que havíem perdut entre carlinades i haikus de la muntanya ens torna a colpir amb un poemari que a poc a poc transforma la irreflexió mística en un instint sensual vestit de pop vintage provocador i agosarat. Toni Gol segueix bastint, així, la seva exclusivitat i la seva poètica original i única, impossible d’etiquetar, impossible d’ignorar.

Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free
download redmi firmware
Download Premium WordPress Themes Free
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter