ULTRACOLORS, d’Albert Forns

Ultracolorsmitjana

Títol_ Ultracolors
Autor_ Albert Forns
Col•lecció_ Alabatre, 43
Pàgs_112
PVP_ 13€
ISBN_ 978-84-940964-2-6

 

Albert Forns (Granollers, 1982) és periodista i viu una vida plena d’emocions a la recerca d’una feina estable. Somnia secretament poder viure de la crítica i arribar a ser un mandarí implacable. Ha treballat a la premsa digital i compagina feinetes en institucions culturals com el CCCB amb articles i cròniques culturals al digital Núvol.
Sempre ha entès l’escriure com una experiència electrònica. Ha creat blogs de tota mena, on ha desenvolupat un llenguatge sintètic i contundent. Més enllà de quatre outsiders puntuals –Silvie Rothkovic, Max Besora, Anna Gual– la poesia catalana no li diu res, i els ídols i referents els ha trobat a l’art contemporani actual. Aquest darrer any a l’atur se l’ha passat acampat a la biblioteca del Macba estudiant els grans artistes de les últimes dècades, i allà han nascut aquests Ultracolors, poemes que barregen la seva experiència vital amb l’art i les preocupacions d’artistes com Richard Serra, Ed Ruscha, Anish Kapoor, Cy Twombly o Miranda July, tots ells explicats en un glossari sui generis al final del llibre.
Ha publicat el poemari Busco L que em gemini i Albert Serra (la novel•la, no el cineasta), premi Documenta 2012. Podeu trobar-lo al seu blog: www.albertforns.cat.

Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free online course
download mobile firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter