ULTRACOLORS, d’Albert Forns

Ultracolorsmitjana

Títol_ Ultracolors
Autor_ Albert Forns
Col•lecció_ Alabatre, 43
Pàgs_112
PVP_ 13€
ISBN_ 978-84-940964-2-6

 

Albert Forns (Granollers, 1982) és periodista i viu una vida plena d’emocions a la recerca d’una feina estable. Somnia secretament poder viure de la crítica i arribar a ser un mandarí implacable. Ha treballat a la premsa digital i compagina feinetes en institucions culturals com el CCCB amb articles i cròniques culturals al digital Núvol.
Sempre ha entès l’escriure com una experiència electrònica. Ha creat blogs de tota mena, on ha desenvolupat un llenguatge sintètic i contundent. Més enllà de quatre outsiders puntuals –Silvie Rothkovic, Max Besora, Anna Gual– la poesia catalana no li diu res, i els ídols i referents els ha trobat a l’art contemporani actual. Aquest darrer any a l’atur se l’ha passat acampat a la biblioteca del Macba estudiant els grans artistes de les últimes dècades, i allà han nascut aquests Ultracolors, poemes que barregen la seva experiència vital amb l’art i les preocupacions d’artistes com Richard Serra, Ed Ruscha, Anish Kapoor, Cy Twombly o Miranda July, tots ells explicats en un glossari sui generis al final del llibre.
Ha publicat el poemari Busco L que em gemini i Albert Serra (la novel•la, no el cineasta), premi Documenta 2012. Podeu trobar-lo al seu blog: www.albertforns.cat.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
free download udemy course
download huawei firmware
Download Nulled WordPress Themes
lynda course free download

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter