EL TALENT, de Jordi Nopca

Títol_ El talent
Autor_ Jordi Nopca
Col·lecció_ Cicuta, 3
Pàgines_ 388
Preu_18 euros
ISBN_978-84-939632-0-0

Júlia Nonell i Marco Casanova tenen 25 anys i el cap ple d’entusiasme. Per engegar el seu projecte, Edicions del Cocodril, no dubten a robar un prototip capaç de detectar el preuat i fugisser talent literari. Amb la gallina dels ous d’or a les mans, la jove parella d’emprenedors agafen el primer vol barat cap a Lisboa per tal de reclutar autors inèdits carregats de futur i construir un catàleg que faci tombar d’esquena. Això sí, sempre i quan el detector no passi a mans de la ferotge competència, decidida a aturar-los costi el que costi.

Jordi Nopca debuta amb una novel·la d’aventures literàries, optimista i sensorial. Més enllà de l’acció hilarant i l’electricitat que la recorre, el lector curiós hi apreciarà un amor incombustible cap a la literatura i l’art: avantguardes, mutacions i degeneracions hi són convocades amb esperit digressiu i aparicions estel·lars com les d’Aristòtil, Ramon Llull i Boris Vian.

Escrita abans de la pluja seca de crisi i derrotisme que ens assetja, El talent és una novel·la on «la realitat s’impregna de fantasia, i la fantasia pren un bany de realitat». Visca Edicions del Cocodril!

Jordi Nopca va néixer a Barcelona l’any 1983. Va estudiar Periodisme i Teoria de la Literatura i Literatura Comparada. Des del 2006 ha escrit articles per a MondosonoroBenzina, Sortim, Què fem? Time Out Barcelona. Traductor ocasional, actualment és redactor del diari ARA.

Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Best WordPress Themes Free Download
free download udemy course
download xiomi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter