PAPER DE VIDRE, Diversos autors

Títol_ Paper de vidre
Autor_ Diversos autors
Pàg_ 209
PVP_ 9 euros
ISBN_84-93376213

¿Quin fil pot unir els contes de Quim Monzó i Empar moliner, les cançons de Pau Riba i Roger Mas, els poemes de Josep Pedrals, les propostes creatives de Vicenç Altaió, les entrevistes incisives d’Enric Vila, els llibres de viatges d’Ana Briongos, la prosa de Francesc serés i Toni Sala, i els coneixements sobre dalí de Ricard Mas?

la resposta la trobareu en aquest llibre, on s’hi inclouen les entrevistes a aquests personatges que han anat apareixent a la revista digital Paper de Vidre des de fa 3 anys. A partir d’un rigorós coneixement de la seva obra, els diversos entrevistadors intenten desgranar aspectes desconeguts, curiosos, o sorprenents dels seus llibres, propostes i cançons, allunyant-se dels tòpics o clixés als quals se’ls associa habitualment. El resultat són unes entrevistes llegidores i atractives i que aprofundeixen alhora en els detalls cabdals de la seva trajectòria.

la segona part del llibre és força eclèctica: s’hi inclouen 42 escrits breus de col·laboradors de la revista Paper de Vidre elaborats especialment per a l’ocasió; hi trobareu relats, assaigs, poemes, dibuixos, poemes visuals, i articles d’opinió. Els estils i les temàtiques són ben diferents, i potser per això resulta tan atractiu anar-los llegint l’un darrere l’altre sense que es percebi una repetició d’estils i conceptes.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Nulled WordPress Themes
udemy paid course free download
download redmi firmware
Free Download WordPress Themes
free online course

Categoria: Autor, Banda Ampla, Col·leccions, Novetats, Pública, ✭Catàleg✭  |  Etiquetes:

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter