TERRA LLARGA, de Pau Vadell

tol_ Terra Llarga
Autor_ Pau Vadell
Col·lecció_ alabatre, 96
Pàgs_104
PVP_ 13 €
ISBN_  978-84-949702-4-5
Pau Vadell i Vallbona (Calonge, 1984) és poeta, historiador, gestor cultural i editor d’AdiA Edicions. Ha publicat més d’una dotzena de títols, els últims dels quals són: Temple (2009, Premi Miquel Àngel Riera), Apèndix city (2010), Carnatge (2012), Sang Cremada (2014, Premi Vila de Lloseta), Traït (2015, Premi Senyoriu Ausiàs March) i Esquenes vinclades (2017, Premi Jocs Florals de Barcelona). Amb Lucia Pietrelli ha traduït i publicat recentment La mel (2018) de Tonino Guerra.

Participa activament en moviments socials i culturals dels Països Catalans i fou cofundador del col·lectiu Pèl capell d’on va emergir l’antologia Pedra Foguera. Antologia de poesia jove dels Països Catalans (2008). Ha recitat la seva obra a festivals i esdeveniments d’Alemanya, Sèrbia, Croàcia, Palestina, Mèxic, Itàlia, i ha estat traduït i publicat en algunes d’aquestes llengües. Actualment dirigeix AdiA Edicions, coordina les activitats del Centre de Poesia Contemporània Blai Bonet i és vicepresident de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana a les Illes (AELC).

Terra llarga enfonsa els peus a terra, a l’arrel, per agafar impuls pel vol de l’ocell afamat. Hi ha amor, amistat i memòria i, sobretot, i per això mateix, una retrospectiva i un homenatge al mestratge i l’amistat del poeta Francesc Garriga, però també la sempre presència de Blai Bonet i la materialitat dolorosa, urgent, insular i solar que a Pau Vadell se li ha anat fent paraula i silenci al llarg de la seva obra.

 

Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Free Download WordPress Themes
download udemy paid course for free

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter