UNA DONA MERAVELLOSA, de Joan Jordi Miralles

UnaDonaMeravellosaMitjana

Títol_ Una dona meravellosa
Autor_ Joan Jordi Miralles
Col•lecció_ cicuta, 7
Pàgs_332
PVP_ 16 €
ISBN_ 978-84-941890-5-0

Joan Jordi Miralles i Broto va néixer a Osca el 1977. Ha publicat les novel•les L’Altíssim (Premi Andròmina) i L’úter de la balena (Premi Vila de Lloseta), a més de la devastadora obra de teatre Això és Àustria (premi de Teatre Mediterrani Pare Colom). També ha escrit i dirigit el migmetratge Die Müllhalde, així com les minisèries de nou format audiovisual Aborígens (2007), Oltre i limiti (2008) i Zoom (2010).

La Neus és una dona que, malgrat tenir-ho tot, desitja canviar radicalment la vida grisa que li ha tocat viure. Però aconseguir-ho no serà gens fàcil. El món que ella creia conèixer se li desfà a les mans. El destí li depara girs inesperats i trasbalsadors que capgiraran els seus principis i posaran en joc la seva relació amb els que l’envolten, provocant-li una crisi personal de conseqüències imprevisibles. La Neus inicia un viatge cap a la pròpia transmutació, remirant-se i refent-se a través del sexe i les il•lusions efímeres. La seva fugida cap endavant, el seu alliberament, no és el camí de roses que hauria imaginat, sinó el descens a la realitat decadent d’una societat on res no és el que sembla, on l’esperança i l’angoixa conviuen en un drama vital sense límits.

Una dona meravellosa és una novel•la valenta que es capbussa en l’exploració radical de les veritats, atrapant-nos en un món addictiu i asfixiant; una història que es bifurca d’una manera visceral i pertorbadora supurant coratge i tensió, voracitat i covardia; un cant a la vida viscuda sense límits ni miraments.

Download Best WordPress Themes Free Download
Download Nulled WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Nulled WordPress Themes
udemy course download free
download xiomi firmware
Download WordPress Themes
udemy free download

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter