VIDES POTSER, de Joan Vigó

Títol_ Vides potser
Autor_ Joan Vigó
Col·lecció_ cicuta, 24
Pàgs_ 276
PVP_ 17 €
ISBN_ 978-84-123289-5-0

 

Joan Vigó Arnau (Barcelona, 1964). Als vuitanta va ser lletrista de rock ‘n’ roll i cofundador del fanzine El Plafó Contemporani. Ha publicat els poemaris Pastor d’antenes (LaBreu, 2017) i Cementiri d’avions (Adia Edicions, 2018) i la novel·la Haiku a Brooklyn (LaBreu, 2018). Ha fet incursions en el relat a la desapareguda revista Les Males Herbes i en el món de la ràdio i del cinema (Ponerse al día, Pep Bonet, 2015). Actualment escriu exhumacions poètiques per a la revista digital La Charca Literaria. Enderiat per la imatge, fa fotografies de vestigis humans sense presència humana. Abomina del gregarisme. El podeu trobar a mafiamental.blogspot.com i a @mafia_mental.

 

Vides potser

Un vigilant de sala de museu reconvertit en detectiu privat rep el seu primer encàrrec d’un client anònim. Haurà de seguir l’enterramorts d’un poble de la costa. Per dur a terme la investigació, s’instal·la a la vila i es relaciona amb els seus habitants, amb una identitat que li permet passar desapercebut. Aquesta recerca, a priori rutinària, el durà per un camí inesperat amb l’aparició d’una dona excepcional que l’arrossegarà cap a una passió molt particular. Les vides que investiga, juxtaposades amb el dia a dia de l’investigador acabaran mostrant existències farcides de secrets, zones fosques, fetitxismes i fantasmes personals.

Un recorregut al voltant d’una sola pregunta, que potser no té una única resposta, elaborat de la manera més suculenta i amb el fraseig basculant que caracteritza la prosa de Joan Vigó.

PREMSA:

REVISTA NÚVOL LA SETMANA DIARI ARA https://www.labreuedicions.com/vides-potser-de-joan-vigo-a-la-revista-nuvol-de-la-setmana-del-llibre-en-catala-set-21/

Joan Vigó entrevistat a PAÑÑA NECESITA TU OPINIÓN DE MIERDA de NoLlegiu https://www.pscp.tv/w/1vAxRwQlNzPKl

Bloc Els llibres del Sr Dolent https://www.llibressenyordolent.cat/vides-potser-joan-vigo/

FET A MIDA TV https://www.alacarta.cat/fetamida/tall/novelles-amb-una-mirada-molt-personal

 

Deixa un comnetari

Subscriu-te a la nostra newsletter